Dag 7 Ringkøbing 77 Km

Opladning

Turen til Ringkøbing kunne vi være foruden! Måske skulle vi alligevel have taget den mere direkte vej og brugt ekstra tid med et bedre kort over området for at finde smutveje. Det finder vi aldrig ud af.

 

Det var en lang intet-sigende strækning. Ved Videbæk kunne vi ( i - bag - klogskabens - ulidelige - klare - bagspejl ) have fundet en kortere vej i stedet for at tage rundt om Skjern. 25 - 30 km. for meget her. På den anden side ville den anden vej måske havde været lige så lang med alle de omveje som var nødvendig for at undgå at sætte livet på spil.

 

Det var 77 km med ok veje trods cykelstier er en by i Rusland på lange strækninger. Kun når man passerede en landsby var man sikker på cykelsti. Vejret var også i top, men de sidste 5 km. inden Ringkøbing stod den på ren muskelkraft.. Jeg havde sløset for meget og unødvendig med TURBO.

 

I Ringkøbing fik jeg opladet batteriet på en italiensk restaurant mens vi spiste spaghetti carbonara. Der var 6 Km. til Campingpladsen. Meget sjovt. Det skulle jo også prøves af. Lige med det samme var de med på den.

 

Fik en god snak med værtsparret på campingpladsen. De var fra Holland og har slået sig ned i Danmark. Snakken kom ind på Danmark som cykelland.

Det underbyggede mit indtryk af at Danmarks selvhævdelse som et af de førende cykellande er katastrofal. Holland er spækket med cykelstier. Overalt! med skiltning i top. De har endda et site hvor man kan gå ind og planlægge sin egen rute i alle dele af landet. Et paradis for cyklister. De gav mig et link til en hollansk hjemmeside:

http://www.hollandcyclingroutes.com/ Wow!

På denne tur lærte Gabriela at man ikke skal have for meget fart på når man tager et skarpt sving med stor oppakning. Godt det var en kornmark i Danmark. ikke en afgrund i alperne. Så havde jeg ikke set mere til hende.. Et sjovt skilt på en skolemur i Faster, kunne det også blive til.

Ringkøbing Camping

Det blev bare til en spartansk hytte. Trætte og glade. Lidt og spise og hvile ud til i morgen som bliver min store dag hvor mit personlige, fotografiske mål er Vesterhavet, Hvide Sande og Ribe, som endestation. Måske.!.. Det blver vejret der bestemmer efter Ribe.